Fraktpolicy

Vår fraktpolicy

Vi på Scented Candles strävar alltid efter att erbjuda den bästa kundupplevelsen. Som en del av vårt åtagande att erbjuda en pålitlig, effektiv och miljövänlig frakttjänst för våra kunder har vi implementerat en fraktpolicy som vi är stolta över.

Frakttid: Vi förstår vikten av att få dina varor i tid och strävar alltid efter att leverera våra produkter så snabbt som möjligt. Med vår effektiva logistikprocess kan du förvänta dig att få dina varor inom 2-5 arbetsdagar från det att din beställning har blivit behandlad och skickad. Vi arbetar nära våra leverantörer och transportpartners för att minimera eventuella förseningar och säkerställa att din beställning kommer fram till dig så snabbt och säkert som möjligt.

Miljömedvetenhet: Vi är stolta över att vara en del av den globala ansträngningen att minska vår påverkan på miljön. Genom att välja oss som din leverantör kan du vara säker på att vi tar miljöfrågor på allvar. Genom att samarbeta med transporter som är engagerade i hållbart företagande och genom att stödja miljövänliga initiativ strävar vi efter att minimera vårt koldioxidutsläpp och befästa oss som en miljömedveten aktör inom vår bransch. Genom att välja oss som din leverantör bidrar du till att bevara vår planet för framtida generationer.

Fri frakt över 399:- För att uppmuntra våra kunder att handla mer och samtidigt främja miljövänliga alternativ erbjuder vi fri frakt för alla beställningar som överstiger 399:-. Genom att erbjuda fri frakt uppmuntrar vi våra kunder att göra större inköp på en och samma gång, vilket minskar antalet fraktpaket och därmed främjar en mer effektiv och hållbar fraktprocess. Detta ger både dig som kund och miljön en fördel.

Kostnad för vanlig frakt och hemleverans: För beställningar som inte når upp till beloppet för fri frakt så finns vanlig frakt som kostar 49:- och erbjuder en snabb och pålitlig leverans.

Vi på Scented Candels strävar alltid efter att förbättra vår fraktprocess och göra den så bekväm och miljövänlig som möjligt. Genom att erbjuda snabba leveranser, främja miljömedvetenhet och erbjuda kostnadseffektiva alternativ vill vi ge dig den bästa upplevelsen när du handlar hos oss. Du kan vara säker på att vi alltid arbetar för att överträffa dina förväntningar och samtidigt ta vårt ansvar för miljön på allvar.