scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Garden By The Sea

Yankee Candle, Yankee Candles nyheter 2017 Recension Yankee Candle Garden By The Sea doftljus Coastal Living Permalink0
Nu är ju den nya Coastal Living-kollektionen på plats och jag är än så länge superpositivt överraskad. Jag hade inga höga förväntningar på dessa dofterna alls. Jag var rädd att det skulle vara en Riviera Escape all over again. Men det är det inte! :D
Först ut att recenseras är Garden By The Sea. Det var den jag fastnade mest för redan i butiken. Den luktar godis och blommor. 
Beskrivningen på svenska är "En frisk doft från kustens sluttningar av mild lotusblomma och ett rosa hav av trift.
På engleska står det ungefär samma, dock har de skrivit med vilka doftnoter ljuset innehåller "A delicate floral scent with oceanside blooms and bright bundles of sea thrift. Fragrance Notes: Top: Violet Leaf, Peony Petals Mid: Muguet, Sea Thrift, Freesia, Water Lotus Base: White Amber, Sensual Musks".
Ja ni hör ju, klart jag älskar denna doften som innehåller viol, amber och mysk. 
Violen känns faktiskt tydligt och jag tror att det är den som skapar godisdoften, alltså att jag tänker på violgodis. Doften är blommig på ett bra sätt, istället för att bli sådär skarp och frän som vissa blomdofter kan blir så är denna tvärtom söt, mild och lite parfymig tack vare amber och mysk. 
Det är lite svårt att förklara men Garden By The Sea är som en blandning av något jag vill äta och en parfym jag vill ha på mig. :)
 
 
 
 
Till top