scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Goose Creek Bergamot Mist

Goose Creek Recension Goose Creek Bergamot Mist doftljus Permalink1
 
Detta är en ljuvlig doft från Goose Creek som jag endast  har i vax, än så länge i alla fall. Jag har en grej för dimma och har alltid haft. Jag är uppväxt med hav runt mig, på båda sidorna, med bara några kilmometers landremsa mellan och en stor del av hösten och vintern är det dimma. Folk tror man är knäpp när man älskar dimma och fuktigt väder, men det gör jag i alla fall! Därför blev jag extra glad när jag såg Bergamot Mist. Jag ska spara det jag har kvar av den och smälta nästa gång när dimman ligger tät över skogen. <3
Beskrivnigen av denna doften är "Experience blissful refreshment as this fragrance amuses your senses with sparkling bergamot, grapefruit, lemon zest, geranium, creamy suede, white cedar and oak moss."
Denna doften är helt underbar tycker jag, dock ska man inte ta en för stor bit av vaxet då den är väldigt stark i doften.
Man känner tydligt av bergamotten, som påminner om Earl Grey-te. En tydlig doft av riktigt syrlig citron uppblandat med cederträ, mossa och skog gör detta till en doft jag vekrligen gillar. 
Bergamot Mist är inte tung och träig alls utan väldigt fräsch, den skulle passa utmärkt som herrparfym även om den inte alls har den där klassiska tunga colognedoften.
Om du gillar Bergamot Waters från Bath & Body Work så kommer du definitvt att gillar denna!
 
 
 
#1 - - Nina:

Undrar om jag beställde den! Haha. Vill ha iaf.

Svar: Hoppas det!!
Scented Candles

Till top