scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Fått paket!

Allmänt Permalink1
 
I går fick jag en laddning med paket, jag har beställt lite överallt i USA där jag hittar rabatter och kommit undan sjukt billigt! Goose Creek hade tex mer än 50% off när jag passade på att handla.
Är det inte sjukt egentligen vad dyrt det är i Sverige om man jämför? Ett av mina paket från USA med Yankee Candlesaker, som innehöll nästan 30 produkter varav nio (!!) ljus kostade mindre än min kompis paket från Sverige med tre (!!) ljus i och inget mer. 
Allt från Yankee Candle på dessa bilderna nedan kostade under 1000 svenska kronor! Handlade man för 50 dollar så fick man 50% rabatt. SJUKT!
 
I alla fall, detta är saker som jag samlat på mig när det varit rea i USA och som jag sedan låtit ligga kvar i min postbox i USA och sedan när det blev en kampanj med rabatt på frakt så passade jag på att samfrakta allt. 
Ursäkta för dåliga bilder, jag slängde bara fram allt i en hast när jag packade upp. Men ni ser nog ändå.
Och ja, jag är seriöst besatt av Mountain Lodge. ;) Recensioner kommer så småning om på allt jag inte skrivit om tidigare.
 
 
Dessa vaxkakorna var mer än 500 kr billigare än om jag köpt dem i Sverige.
 
 
Jag laddade upp med några car jars som också var på megarea! <3
 
 
Favoriterna Mountain Lodge och Summer Storm!
 
 
För de två Pink Sands large pillar betalade jag 150kr innan rabatten, för båda två! Insane. Man kan aldrig ha för mycket Pink Sands. De små söta påskljusen i plåtburkar kommer bli fina att ha framme i vår.
 
 
Några av vaxkakorna är årets nyheter. 
 
 
Goose Creek <3 Vaxet är Bergamot Mist, Black Leather, French Autum, Island Sands, Kentucky Harvest, Lost at Sea, Toasty Hot Toddy och Under The Oaks.
 
 
Crunchy Leaves är helt fantastisk!
 
 
 
 
#1 - - Yarre:

Alltså 🙈 är såååå avis på dofterna du har. Huuur fraktar du hit dem?! Och är det svindyrt? Suttit inne på yankees amerikanska sida men dem fraktar inte till Sverige!
Mvh
Desperat 🙈

Svar: Jag använder en sida som heter shopUSA, jag är premiummedlem vilket innebär att jag kan samla paket på min postadress i USA och sedan samrakta. På det viset sparar jag en del pengar, man får rabatt när man samfraktar! För att handla på amerikanska sidor använder jag paypal då det inte har fungerat med svenskat kort hittills. :)
Scented Candles

Till top