scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Goose Creek Kentucky Harvest

Goose Creek Recension Goose Creek Kentucky Harvest doftljus Permalink2
 
Oh my! Denna doften är helt amazing. Beskrivningen är "Spend a crisp Fall weekend in the rolling hills of Kentucky. The colors of fall are highlighted by the blending of crisp fall apples with touches of caramel and clove. The warmth of vanilla and cedarwood create a fall feel."
Allt är perekt med denna doften, den påminner så mycket om höst. Det doftar äpplen, löv, pumpkin spice, höstluft,  bark, jord och helt enkelt bara jättemycket höst!
Detta är kan vara den bästa höstdoften jag någonsin haft. Jag älskar allt, färgen, doften, etiketten, doftspridningen mm.
Det finns inget negativt alls att säga om Kentucky Harvest. <3
 
 

Recension Yankee Candle Happy Spring

Yankee Candle, Yankee Candles nyheter 2017 Recension Yankee Candle Happy Spring doftljus påsk easter 2017 Permalink0
Detta är ett ljus som jag kände att jag bara MÅSTE ha till mitt påskpyntande.  ;D
Det finns i Sverige och är årets nya påskdoft. Beskrivningen är "Fira våren med denna nya doft av en ljuvlig blomsterbukett med vilda blommor och vita blomster" och alltså inte något som jag blir direkt till mig över. 
Men, detta ljuset luktar supergott, jag är väldig positivt överraskad faktiskt.
Denna doften har den där fuktiga och fräscha doften av grönt, alltå typ så som det luktar i en blomsteraffär eller i ett växthus fullt med blommor. Jag tycker också mig känna både påsklilja och tulpan i denna doften. 
Detta är en riktigt bra blomdoft som inte alls har något skarpt parfymigt eller trist rosigt i sig. Verkligen en glad överraskning! 
 
 
 

Recension Yankee Candle Café Al Fresco

Yankee Candle Recension Yankee Candle Café Al Fresco doftljus Permalink1
 
Detta var en doft som jag såg fram emot sådär lagom mycket. Jag ville testa den men var inte jätteexalterad om ni förstår. 
Den finns inte i Sverige utan jag har köpt den i USA.  
Beskrivningen är "The warm air of a bustling outdoor café kissed with sweet notes of cinnamon, coffee and a dash of caramel. Fragrance Notes: Top: Cinnamon Sprinkle, Coffee Mid: Cappuccino, Frothy Milk Base: Crystallized Sugar, Caramel Drizzle".
Jag köpte Café Al Fresco i vaxkaka och den var way to strong alltså, den fick den där hemska currydoften som vissa caramel-dofter från Yankee får. 
Jag stod helt enkelt inte ut med denna doften alls utan fick tyvärr slänga vaxkakan efter bara en liten stund. 
Väldigt synd då den doftade sååååå gott kall. Kanske är den bättre i burk då dofterna överlag är mycket svagare i burkarna än de är som vax.
 
 
Till top