scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Red Raspberry

Yankee Candle Recension Yankee Candle Red Raspberry doftljus Permalink0
 
God morgon. Hoppas att ni inte bli chockade av det våriga utseendet på bloggen innan det ens blivit februari men jag stod inte ut med jul och snö längre. :)
I dag eldar jag Red Rasberry, en mumsig doft från Yankee Candle. Beskrivningen av doften är "Syrligt söt och full av naturens godhet. Det finns inget riktigt lika läskande som mogna, rosiga röda hallon. Alltid ett välkommet tillskott när de är i säsong. Njut av denna friska doft , med bara en antydan av sötma, när som helst på året."
Denna doften dök upp för ett par år sedan, närmare bestämt i 2015 års Valentines Day Collection tillsammans med Pink Grapefruit, det stod då att de skulle vara limited edition men båda dofterna finns än, vilket är bra för jag älskar verkligen Red Raspberry och har alltid den hemma!
Detta är en verkligenhetstrogen hallondoft med en lite gnutta av den där underbara godisdoften som Yankee Candle petat ner i bla Jelly Beans och Vineyard. Doften är mjuk och rund med lite syrlig sötma. Det är en riktigt bra doftspridning på detta ljuset och köper du Red Raspberry i vaxkaka så räcker en halv kaka till ett helt hus!
Jag rekommenderar denna doften till alla faktiskt, jag har svårt att tro att någon ogillar den. :)
 
 
Till top