scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Hello Beautiful

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Hello Beautiful Permalink0
 
Kommer ni i håg när Bath & Body Works hade stor Black Friday-rea? Då passade jag i alla fall på att köpa en jäkla massa ljus till knappt några pengar alls och jag tyckte dessutom att jag var smart som köpte en hel hög med vår och sommardofter fast det var ett halvår till våren!
Ett av ljusen jag köpte och som jag börjat elda så smått är Hello Beautiful. Beskrivningen är "Fresh flowers picked just for you! Enjoy a bouquet of white gardenia, jasmine petals and pink nectarine" och det är riktigt vårigt och nice.
Jag eldar just för tillfället nästan bara typiska vårdofter (brukar alltid börja tidigt varje år) och Hello Beautiful passar perfekt in i den kategorin. Det är ganska svårt att beskriva doften men detta ljuset doftar verkligen som en stor bukett med nya väldoftande blommor. 
Det luktar vår, nystädat, fräscht och mjukt, kanske med en liten touch av melon, jag tycker i bland att det påminner lite om YC Waikiki Melon. Flera stycken har faktiskt frågat vad det är som luktar så gott när jag haft detta ljuset tänt och det är ett bra betyg tycker jag.
Det finns fortfarande till typ halva priset och jag rekommenderar den som gillar blommiga vår och sommardofter att köpa det. 
 
Till top