scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension AmbiEscents Cherry Blossom

AmbiEscents Recension AmbiEscents Cherry Blossom vax Permalink1
 
Som jag har skrivit tidigare så är jag väligt förtjust i AmbiEscents doftvax. Jag brukar köpa på mig ett lager när jag är i USA, men det går bra att beställa från Bed Bath & Beyonds webbshop eller eBay också! :)
Cherry Blossom köpte jag i NY i november och jag plockade fram den här om dagen när solen lyste och det kändes som vår! 
Beskrivningen av doften är "Features a Japanese cherry blossom, juicy pear, and warm sandalwood fragrance" och det är LÄTT den bästa Cherry Blossom-doften jag provat hittills. 
Den är väldigt lik Yankee Candles Cherry Blossom som är helt fantastiskt god men denna är snäppet vassare då den är både sötare och lite träigare i doften, helt i min smak alltså.
Det första man känner är abolut körsbärsblommor, precis som man ska, men sedan kommer den där söta mumsiga pärondoften och så avslutas allt med varm träig och nästan lite myskdoftande sandalwood.
Spridningen på AmbiEscents vax är amazing, men de håller inte doften lika länge som Yankee Candles vax. Har du smält vaxet åtta timmar så är doften helt borta sen.
Jag kan verkligen rekommendera er att prova AmbiEscenst vax, det finns massor av dofter och de håller hög kvalitet. I varje sådan här förpackning finns det sex stycken vaxkuber. :)
 
 
 
#1 - - Jessica :

Hej! ska du beställa från Yankee candle usa snart? Vill så gärna få tag på market blossoms ☺

Svar: Hej 😀 jag kommer att beställa någon gång i slutet av februari! Jag har spanat in mig på ett par ljus som kommer då!
Scented Candles

Till top