scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Candle Lamp

Allmänt candle lamp Permalink0
 
Just nu väntar jag på ett riktigt spännande paket från England. Jag fick nys om en så kallad candle lamp, en vanlig lampa som du sätter dina doftljus under och som smälter vaxet utan att du behöver tända veken!
De som använder dessa lamporna är helt sålda på dem, de säger att ljusen doftar mycket, mycket, mycket mer än om man eldar dem som vanigt, och att man så klart slipper rök och sot mm. Jag som är en sucker för vaxkakor kände direkt att detta var min grej!
Eftersom man inte tänder veken så brinner inte vaxet ner till botten utan det blir en vaxpool (som när du eldar vanigt) men den behöver man hälla ut eller suga upp med bomull när man känner att doften blivit svagare. Sen är det bara att fortsätta! Så himla smart.
Jag ser extra mycket fram emot att ha en sådan här inne på mitt kontor där jag sitter så mycket.
Den är ju dessutom perfekt för ställen där man inte känner sig bekväm med att ha levande ljus.
Jag hittade mina lampor här och jag köpte även två st converters här i Sverige (kostar ca 30kr) för att kunna plugga in en engelsk kontakt i mina vaniga vägguttag. Det är möjligt att det finns denna typen av lampor i Sverige också men jag körde på dessa eftersom det är just de lamporna som andra rekommenderat. 
Lamporna ska enligt de som använder dem funka lika bra till Yankee Candle, Villiage Candle, Bath & Body Works mf så de är inte speciellt framtagna för ett varumärke.
Jag återkommer så klart med recension av dessa lamporna så fort jag testat dem. Är ni nyfikna på att se mer så kolla hashtaggen #candlelamp på Instagram, det var så jag hittade dem! 
 
 
 
Till top