scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Seaside

Yankee Candle Recension Yankee Candle Seaside doftljus Permalink0
 
Alltså! Hur många gånger har ni läst, jag är ju inte så förtjust i frisk-luft-och-havsdofter? Visserligen så stämmer det ju i de allra flesta fallen men när det gäller Seaside från Yankee Candle så tar jag tillbaka allt! ;)
Beskrivningen är "A calming blend of ocean air, salt mist roses, beach plum, and sea grass" och jag ska vara ärlig och säga att jag inte ens läste vad detta ljuset skulle dofta innan jag köpte det. Jag gillade helt enkelt etiketten och namnet och slog till! Hade jag läst beskrivningen hade jag nog inte köpt det.
Men i alla fall, detta ljuset luktar SÅ gott. Det luktar verkligen som svensk sommar på burk. Ren klar luft, saltvatten, varma klippor och mjuka badlakan som luktar sköljmedel. 
Flummig beskrivning kanske men det är den tanken som kommer upp i huvudet. Doften är lite blommig och väldigt fräsch. Jag kan inte sätta fingret på någon specifik ingrediens så blommor och sköljmedel är väl det närmaste jag kan komma. Det doftar rent helt enkelt.
Denna doften inehåller inget alls av det där skarpa som denna typen av dofter oftast gör utan den är mild och rund, lite söt och ljuvlig. 
 
 
 
 
Till top