scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Om jag skulle välja ett

Allmänt Permalink0
 
Jag har bilivit utmanad att välja ett enda ljus från mina favoritmärken. Ett enda ljus från varje alltså och det behöver inte vara all time favoriten utan det jag skulle valt att elda just idag!
Såå, jag ska alltså välja ett enda ljus från mina favoritmärken nu, ett Yankee Cande, ett Village Candle, ett Bath & Bodyworksljus, ett Goose Creek Candle, ett Candleberry, ett WoodWickljus och ett Colonial Candle.
Sju ljus alltså som jag skulle välja just idag...så himla svårt! Men here we go.
 
 
Från Yankee Candle skulle det bli Golden Sands just idag. Detta är en av mina absoluta favoriter från YC och jag hängde en Golden Sands Car Jar i bilen här om dagen och har blivit lite besatt av doften igen. Så det är mitt YC-val för just denna dagen. "Your private beach awaits, where time pauses in soft breezes of soothing sandalwood, luminous orange flower and warm tonka beans.  
Fragrance Notes:
Top: Lemon Zest, Mandarin, Ripe Peach
Mid: White Rose, Orange Flower, Jasmine
Base: Sandalwood, Creamy Vanilla, Tonka Bean
 
 
 
 
 
 
 
Från Village Candle är valet lätt. Det blir mitt all time favoriteljus från dem, Campfire Tales. Jag ÄLSKAR detta ljuset.
"Golden roasted marshmallows, rich and gooey, nestled between sweet graham cracker."
 
Från Bath & Body Works skulle det trots att det är lite vårigt ute bli Leaves idag. Det är ett av mina favoritljus överlag och senaste veckan har jag eldat det några gånger efter att inte ha haft det framme sen i höstas. Jag älskar verkligen det ljuset sååå mycket.
 
 
 
 
Dagens Goose Creek blir Cozy Home, som faktiskt är tänd just nu, fast i vaxkaka! Jag älskar denna doften, den är så mysig och hemtrevlig.
The scent of your own cozy home. Have a seat by the fire and enjoy the sweet but rich notes of coconut, pine, woody, musk and caramel.
 
 
 
Fick jag bara välja ett enda Candleberryljus i dag så skulle valet fall på Oatmeal Raisin Coockies. Detta är ett undbart ljus!
Small sweet biscuits of warm, melted brown sugar and buttery oats, with the sweet touch of raisins.
 
 
 
 
 
När det gäller Colonal Candle är valet lätt. Det blir Spiced Apple Toddy varje dag! Ett av min älsklingljus.
En söt blandning av äpple och citrus värms upp av de berusande kryddorna kryddnejlika och kanelstång
 
 
Ta gärna och skriv i kommentarerna vilka ljus från era favoritmärken ni skulle välja just idag eller sno utmaningen och länka gärna till er blogg här så jag kan läsa! :D
 
 

Kringle Candle

Kringle Candle Kringle Candle wax melt doftvax Permalink1
 
Jag har nog aldrig haft ett Kringle Candle vad jag vet, men jag läser hela tiden så mycket bra om dem så nu gjorde jag en beställning på sex olika dofter i vaxkakor. Det är alltid bra att testa nya dofter i vax tycker jag, innan man beställer stora burkar.
Om jag känner mig själv rätt kommer jag säkert beställa en himla massa burkar från deras sida för oj oj oj vad många ljus de har som verkar vara helt i min smak! <3
 
Här är i alla fall vaxkakorna jag har beställt, jag får helt enkelt börja med dem och se om jag gillar deras dofter (och JA, jag gillar woodsy scents ;) ).
LEAVES - Apple Cider, Cinnamon, Red Fruit, Golden Apple
 
 
STORM FRONT - Marine, Herbs, Floral, Spices, Amber, Cedaewood, Patchouli, Musk
 
 
 COCONUT WOOD - Fresh Coconut, Neroli Blossom, Tonka Bean, Sandalwood, Jasmine, Vanilla Orchid
 
 
 
TOUCH OF AUTUMN - Rustic Winds, Oak Moss, Fig Tree, Fir Needle, Redwood
 
 
LUMBERJACK - Tobacco Leaves, Cedarwood, Vetiver, Spiced Patchouli, Nutmeg
 
 
COMFY SWEATER - Wool, Powder, Cinnamon, Vanilla, Fruit, Floral, Sandalwood, Cedarwood, Musk
 
 
 

Recension Bath & Body Works Copper Coconut

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Copper Coconut doftljus Permalink0
 
Detta är ett av vårens nya ljus från B&BW. jag blev sugen på det direkt när jag läste beskrivninen som är "Raw Coconut, Sea Salted Shells, Soft Amber"
Jag älskar ju kokos extremt mycket som ni nog vet vid detta laget och "amber" finns i princip i alla mina favoritdofter. Perfekt kombination alltså!
Så, jag fick hem detta ljuset och några andra nyheter för cirka en månad sedan och har haft gott om tid att testa det. 
Detta ljuset har en mycket verklighetstrogen kokosdoft. Det doftar som riktig coconut cream som man köper i affären och inte alls så fake som vissa kokosljus kan lukta. 
Spridningen på ljuset är mycket bra, detta är ett av de starkaste Bath & Body Worksljusen jag har, doften känns i hela huset!
Själva doften är självklart en sommardoft, jag tänker automatiskt på strand, sol, hav, Hawaiian Tropiclotion, drinkar, fest mm. 
Detta är tillsammans med Yankee Candles Black Coconut den absolut bästa kokosdoften jag haft på ett ljus! KÖP!
 
Till top