scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension WoodWick Redwood

WoodWick Recension WoodWick Redwood recension Permalink2
 
Detta är en underbar doft! Jag älskar verkligen Redwood från WoodWick, det är en av deras aboslut bästa dofter enligt mig.
Beskrivningen är "Komplex doft som kombinerar rik furu med sandelträ och mjuk bärnsten."  Ni hör ju, som gjord för mig och doften från detta ljuset påminner faktiskt väldigt mycket om mitt älsklingsljus från Voluspa, Makassar Ebony & Peach. 
Detta är en lyxig doft, den känns klassisk och tidlös, den är som en lite söt och väldigt god herrparfym. 
Doften är inte direkt varken blommig, fruktig eller kryddig, den är bara god haha, söt, sval, träig, fräsch och parfymig är väl det närmaste jag kan komma. Jag tänker på lyxhotell och dimmiga morgnar när jag eldar detta ljuset. Helflummigt jag vet men jag tror inte att det finns någon som inte gillar detta ljuset. Varenda recension jag läst ger full pott.
Jag älskar det i alla fall, älskar sprakandet från veken och doften som sprider sig i huset. Ska du köpa ett enda WoodWickljus i höst, köp detta.
 
 
 
#1 - - Jasmine:

Åh, det är just detta jag älskar nu när hösten närmar sig. Ljus i massor och alla underbara dofter.

Svar: Jag håller med! Det är den mysigaste tiden på året. <3
Scented Candles

#2 - - L:

Åh, perfekt! Har velat köpa ett ljus från Woodwick rätt länge nu men inte vetat vilket jag ska välja men nu kommer jag definitivt köpa Redwood. Makassar ebony & peach är en av mina favoriter som jag köpte efter att ha läst om det här så jag litar på ditt omdöme ;)

Svar: Men åh vad kul!! Du kommer inte bli besviken. Vad kul att du köpte Makassar Ebony & Peach, visst är det en underbar doft! <3
Scented Candles

Till top