scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension WoodWick Fireside

WoodWick Recension WoodWick Fireside doftljus Permalink1
 
Detta är ännu en eld/brasdoft från WoodWick. Till skillnad från Wood Smoke från WoodWick som verkligen luktar av trä som brinner så är denna mer som andra Firesidedofter, en aning parfymig. I alla firesidedofter jag har haft så är bärnsten en av ingredienserna, jag tror att det är den och mysken som gör att det luktar parfym. I exempelvis Wood Smoke är ceder huvuddoften, vilkt gör att den luktar mer autentiskt.
Beskrivningen av Fireside är "Vår signaturdoft balanserar de naturliga dofterna av bärnsten, vetiver och mysk att perfekt fånga essensen av en mysig kväll med en varm eld."
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna doften mer än att den luktar som eld haha, jag känner verkligen doften av en "inomhusbrasa", jag tänker alltså på en eldstad/öppen spris eller liknande som man eldar i inomhus, inte en utomhusbrasa.
Jag gillar detta ljuset mycket och har eldat det i flera år men efter att jag köpte Wood Smoke har mina Firesideljus från diverse märken fått vila lite. Det är dock en klockren höst och vinterdoft som gått varm (ha_ha) i flera år.
Som vanligt är spridningen fantastisk och det är underbart med knastret från träveken, som en liten minibrasa. :)
 
 
 
 
 
#1 - - Nina :

Älskar den!

Till top