scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Pumpkin Spiced Cheesecake

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Pumpkin Spiced Cheesecake doftljus fall höst Permalink1
Det blir mycket B&BW nu, men jag vill gärna ta mig igenom lite höstljus nu så att den som är sugen på att beställa kan få lite tips. :)
Detta är ett av Bath & Body Works höstljus med Pumpkin Spicedoft (no shit) och det är tyvärr ett av de sämre ljusen enligt mig.
Beskrivningen är "Spiced Pumpkin, Graham Cracker Crust, Whipped Cream Cheese" och det låter ju lovande eller hur? När jag luktar på ljuset kallt så luktar det också precis sådär, jag känner den lite syrliga cheescakedoftem, jag känner kexdoften och självklart Pumpkin Spice men när det brinner är det inte jättespännande. Det luktar nästan lite bränt och doftspridningen är inte i närheten av hur Bath & Body Works ljus brukar sprida sin doft. Detta känns i ett mindre rum men inte så mycket mer.
Tyvärr så är detta alltså ingen favorit hos mig, som sagt så luktar det gott kallt och det luktar gott första timmen det brinner men när det brunnit 4-5 timmar så är det ingen höjdare alls. Jag känner varken pumpkin spice eller cheescake, mest brända kex. 
Doften är dock inte 100% äcklig utan den funkar och jag kommer elda klart burken, men jag kommer inte köpa detta ljuset igen.
 
#1 - - Tm:

På namnet låter den fantastisk i alla fall 😍

Till top