scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Pumpkin French Toast

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Pumpkin French Toast doftljus Permalink1
Detta är ett ljus som dök upp hos Bath & Body Works i slutet av sommaren och jag beställde det i en ryslig fart. Dels för att jag älskar typ allt med pumpkin och dels för att etiketten är underbar.
Beskrivningen av detta ljuset är "Warm Maple Syrup, Pumpkin Spice, Caramelized Brown Sugar" och det  luktar så, så, så, såååååå himla gott. Detta är en helt perfekt höstig, kryddig, söt och mysig doft som jag verkligen älskar. Det är ett av de allra starkaste ljusen jag har provat från B&BW, det doftar i exakt hela huset.
Doften är verkligen ett klocken mix av svag, svag pumpkin spice, brunt socker, söta frukter, lönnsirap och toast. Ni förstår nog inte hur himla gott det luktar haha.
So far är detta det överlägset bästa pumpkinljuset från Bath & Bodyworks i år. Gillar du Blissful Autumn från Yankee Candle så kommer du känna igen doften, de påminner en hel del om varandra. I LOVE IT!
I dag är det dessutom höstens första riktiga dag så jag hoppas att ni firar med massor utav höstljus! <3
 
#1 - - Elsa:

Detta låter helt underbart ju. Var kan man köpa det?

Svar: Jag köper från B&BWs egen sida och använder mig av shopUSA för att få hem sakerna. Alternativt är att handla från eBay :D
Scented Candles

Till top