scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Spännande nya saker från Village Candle

Village Candle Village Candle fall winter vax wax tarts doftljus Permalink1
 
Jag har fått hem lite nytt från bland annat Village Candle. Deras vax är så himla bra och av dessa dofterna är några helt nya för mig medan jag har provat några av dem tidigare.
Jag beställer från Bright Ideas i England och är supernöjd med den butiken. Tre dagar brukar det ta innan sakerna är på plats, snabbare än många svenska webbshoppar.
 
Här är vaxet jag beställde (ljusen kommer i separata inlägg), det är brytbara bitar så i varje paket är det sex vaxkakor.
 
 
 
Gingerbread House: Festive Ginger with Zesty Orange and Brown Sugar.
 
Peppermint Stick: Peppermint with notes of Creamy Vanilla and spun Sugar.
 
Jingle Bells: Sweet Lemon Sugar, Persimmon and Pomander mingle with Spicy Clove and Cinnamon.
 
Festive Cranberry: Tart Cranberry with Nutmeg and notes of Cinnamon.
 
Ice Castle: Fresh Air, Citron, Lily and Balsam combined for a clean scent that evoke the freshness of the air before snowfall.
 
Autumn Comfort: Pumpkin with Nutmeg, Sandalwood and Maple.
 

Det lackar mot jul

Bath & Body Works Bath & Body Works christmas jul 2016 doftljus Permalink1
 
Eller kanske inte...det är trots allt nästan tre månader kvar men jag har ju så klart julspanant i flera månader redan och sett en hel del spännande hos de olika ljustillverkarna. 
Nu har Bath & Body Works faktiskt lagt ut en lite teaser på sin sida så snaaart är det dags!
Jag är så himla glad att jag ser Vanilla Bean Noel på ett hörn, det är en av mina favoriter.
Det kommer att komma en hel del spännande jul/vinterdofter från B&BW i år, jag kan knappt vänta! Etiketterna i år är underbara och tre ljus jag bara ska ha med en gång är Hot Cocoa Cream, Maple Cinnamon Pancakes och Marshmallow Fireside som kommer med juletikett! <3
 
Har ni någon favoritdoft som ni vill elda på julen? Pepparkaka? Gran? Mint, Vinterros?
 
 
 

Recension Yankee Candle Coconut & Vanilla Bean

Yankee Candle Recension Yankee Candle Coconut & Vanilla Bean doftljus Permalink0
 
Här kommer ett av mina absoluta favoritljus från Yankee Candle, det känns som jag skriver det ofta haha men jag har många favoriter!
Detta ljuset luktar väldigt likt Black Coconut, det har till och med samma färg. Jag vet inte om det är samma men jag inbillar mig att Coconut & Vanilla Bean luktar mer, alltså doftspridningen är bättre!
Beskrivningen av detta ljuset är "So creamy and luscious … pure coconut and warm vanilla create the ultimate island treat."
Doften är bara helt underbar, jag älskar kokos och vanilj och allt som doftar sommar och "tropiskt", typ Hawaiian Tropic mm.
Det bästa med detta ljuset är att det inte är i närheten av att vara så sött som tex Pina Colada. Det är en mildare och krämigare doft som känns mer verklighetstrogen.
Jag älskar i alla fall detta ljuset och gillar du kokos så köp!
 
 
Till top