scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Ginger Spice Cookie

Yankee Candle Recension Yankee Candle Ginger Spice Cookie doftljus Permalink2
 
Detta är ett ljus som funnits tidigare men tagits ur sortimentet men som är tillbaka igen som Treasure ( i Sverige heter de exclusive frangrances) just nu och jag kan inte sluta elda det. :) 
Beskrivningen är "Varje dag blir en fest med detta härliga kakrecept på ingefära och läcker farinsocker" och ja...det är väl typ så det doftar. Som kakor med lite pepparkakskryddor. Det är inte i närheten av att vara så starkt som förra årets Gingerbread utan är mer en riktigt grymt bra kakdoft än en pepparkaks/juldoft. 
Man känner väldigt mycket brown sugar och kakdeg, ingefäran och kryddnejlikan finns där men väldigt svagt, bara som en mjuk liten touch i bakgrunden. :)
Gillar du kakdofter är detta ljuset ett måste! Det är inte heller något som är begänsat till december eller julen då det funkar lika bra som höstdoft. 
 
 
 
#1 - - LA:

Låter så yummy! Btw, har du testat Brownie delight från Village candle? Är lite nyfiken på den.

Svar: Ja visst har jag det! Den doften är inte helt hundra i min smak. Jag är mer förtjust i YCs Chocolate Layer Cake i så fall. Jag tycker Brownie Delight doftar lite som en blöt hund haha. Nog för att jag älskar hundar men.... ;)
Scented Candles

#2 - - LA:

Haha det lät ju inte helt 100... såg så många lovande recensioner, får ta och beställa en wax melt helt enkelt. Chocolate layer cake verkar underbar men den är lite svår att hitta, iaf i sverige.

Svar: Ja jag är SÅ glad att jag fick tag på en CLC när den fanns här i Sverige. La vantarna på den allra sista! :D
Scented Candles

Till top