scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Cherries On Snow

Yankee Candle Recension Yankee Candle Cherries On Snow doftljus Permalink0
 
Åh så underbart att tända detta ljuset idag. Jag tror Jag fått en överdos av alla kryddiga dofter som jag eldat varje dag nu i två månader. :o 
Jag behövde verkligen en annan typ av doft idag och när jag var ute med hundarna i morse så tyckte jag för första gången denna höst att det luktade vinter ute. Även om det inte är så kallt än så luktade det vinter i luften, nästan som snö!
Det fick mig att gå in och rota fram Cherries On Snow ur mina gömmor. Beskrivningen av detta ljuset är "En fantastisk blandning av färgstarka, saftiga körsbär med sötmandel och isig fräschör." Första gången jag luktade på detta i burken blev jag helt exalterad, det luktar som riktigt saftiga mörka körsbär blandat med en söt mandeldoft, nästan som Dr Pepper och jag älskar Dr Pepper! Jag köpte så klart ljuset direkt! 
När ljuset brinner så förvandlas dock doften till en riktigt verklighetstrogen kall och isig körsbärsdoft, jag känner knappt någon mandeldoft alls och det doftar inte så sött längre. Detta är ett av mina favoritljus att elda på vintern. Precis som med Cranberry Ice så har Yankee Candle lyckats fånga den kalla och snöiga doften.
 
 
Till top