scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension WoodWick Rose

WoodWick Recension WoodWick Rose doftljus doftriket Permalink2
 
Nu är jag i gång med en rosdoft igen. Jag som skiver gång på gång att blomdofter inte är min grej och sedan recenserar jag blomdoftande ljus och älskar dem haha! 
I alla fall, just rosdoft kommer stort i vinter, det verkar som de söta bak/kakdoftern får ge vika lite denna julen och göra plats för vinterträdgårdar, granskogar, kastanj och björk, sågspånsdofter och rosor. B&BW kommer tex ha ett ljus som till och med heter Winter Rose.
Om jag ska testa en rosdoft jag inte doftat på innan så ska det vara från något märke jag älskar, och som ni vet så älskar jag WoodWick.
Beskrivningen av detta ljuset är "Delicate pink Roses crown a stunning bouquet of gardenia flowers and primrose", detta är ju ett säkert kort efter som jag älskar gardenia och är besatt av Yankee Candles Evening Primrose. 
Detta ljuset är så himla bra! Det är inte alls så starkt som WoodWicks ljus brukar vara utan har en mycket mer diskret doft, när jag eldar detta på mitt kontor så känns det verkligen som att det står en bukett rosor på skrivbordet. Doften är sval och fräsch, den påminner lite om doften i en blomsteraffär, ni vet så där grönt och syrligt, daggfuktigt och svalt på något vis. Om man är ute efter en rosdoft som fungerar året om så är denna perfekt, ljuset passar lika bra att tända på sommaren som under snöiga vinterdagar. Jag kommer elda detta i vinter helt klart! Rekommenderas varmt.
Detta ljuset finns hos Doftriket, en webbshop jag inte kände till sedan innan men som verkar grymt bra, de har fri frakt och ingen avgift om man väljer Klarnafaktura, sånt gillas!
 
 
#1 - - Emma:

Det låter ju helt underbart, det ska jag köpa till min mamma som älskar rosor. Tack för världens bästa blogg :D

Svar: Men vad snällt av dig! Tack själv! Din mamma kommer bli superglad för ljuset.
Scented Candles

#2 - - Sofi:

Vad roligt med tips om en ny sida att handla ljus hos. Är den helt nystartad? I så fall skulle jag vilja tips den som har sidan om att ta in mer annorlunda sortiment från de leverantörer de har. Just nu känns det som de anpart säljer fräscha dofter och oftast är det ju de dofterna man kan köpa överallt. Lite roligare mer annorlunda dofter vore uppskattat.

Till top