scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Candleberry Fall Festival

Candleberry Recension Candleberry Fall Festival doftljus höst Permalink3
 

From the Heart of Bourbon country, Kentucky, The Candleberry Co present their premium Jar Candles. Hand Poured, they include more fragrance than any other candles in the market and are known as "America's Most Fragrant Candles". With a rumoured fragrance throw of up to 6000ft these candles will fill your home with long lasting fragrance and give you quite possibly the most powerful fragrances you have ever experienced.

Detta är den första Candleberryrecensionen i denna bloggen man det är inte den sista vill jag lova! Jag har velat prova dessa ljusen i flera år men det har inte blivit av, de finns så vitt jag vet inte i Sverige. 
Jag tycker att alla deras dofter verkar helt underbara men till slut föll valet på Fall Festival när jag skulle köpa ett för att prova. 
Beskrivningen av detta ljuset är "Fall Festival is a delicious trio of amazing fragrances that are particularly delightful during the fall months, featuring sweet potato pie, buttercream cake and candy apple."
Det enda jag har att säga är WOW vilket ljus! Jag är verkligen så nöjd. Doften är helt ljuvlig, den känns i hela huset men på ett riktigt coolt sätt, man kan inte direkt känna vilket rum ljuset står i utan doften sprider sig jämt överallt utan att bli för mycket när man är i samma rum som ljuset. 
Doften i sig är magisk, det luktar precis som jag vill att det ska lukta på hösten, pumpkin spice, löv, sött mm. Jag har bara eldat i översta lagret än så länge men jag har på känn att de andra lagren luktar ännu godare. 
Ljuset har en brinntid på 160 timmar så det lär ta ett tag innan jag är nere i nästs lager. ;)
Jag har köpt mitt ljus hos Bright Ideas (skriv Candleberry i sökrutan och se alla deras underbara ljus) och kommer verkligen köpa fler snart, har redan spanat in "Christmas" och "Copper Leaves"! <3
 
 
 
 
#1 - - Emelie:

Älskar din blogg! tack för alla ljustips!

Svar: Men TACK, vad glad jag blir! :D
Scented Candles

#2 - - A:

Detta låter helt fantastiskt! Varför finns aldrig något sådant i Sverige :(

Svar: Eller hur! Så tråkigt är det.
Scented Candles

#3 - - LA:

Mmmm, denna låter perfekt! Kanske får lägga en beställning trots köpstop, haha :)
Kollade runt lite på sidan, dom har ju även 4,5 kilos ljus med 800 h brinntid, kanske något för dig haha.

Svar: Haha OMG ja!!! 800 timmar låter underbart. Men det måste nog vara en doft man verkligen älskar. ;)
Scented Candles

Till top