scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Crisp Morning Air

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Crisp Morning Air doftljus Permalink0
 
Detta är ett återkommande höstljus från Bath & Body Works, jag köper det varje höst och ska jag vara helt ärlig så är det mest pga etiketten och namnet haha. 
Doften beskrivs som "Crisp Fall Breeze, White Oak, Golden Amber Wood, Saffron, Soft Sandalwood" och detta är precis som Flannel en maskulin och väldit "ren" doft. 
För min del så tycker jag att Crisp Morning Air gör sig bättte som handkärm och handspit (brukar köpa de också) än som ljus.
Jag ingen sucker för dessa friska, maskulina dofter när det kommer till ljus tyvärr. Att Flannel som egentligen är mer maskulin än Crisp Morning Air funkar för mig är för att den har en lite söt och rökig doft. Crisp Morning Air har enbart fräsch, kall och frisk doft och det luktar tyvärr lätt som en toalettspray enligt mig.
Jag eldar faktisk alltid Crisp Morning Air i badrummet ljust för att doften är så fräsch. För att jag ska älska outdoor-dofter som Leaves, Sweather Weater, Fall Lakeside Breeze osv så måste de ha något sött eller kryddigt  sig och det har tyvärr inte denna doften. Men, allt som allt är det ändå ett helt ok ljus, jag köper trots allt det varje höst. :)
Är du en Clean Cotton-älskare så är detta ljuset rena himmleriket för dig. 
 
 
Till top