scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Chocolate Pistachio

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Chocolate Pistachio doftljus Permalink0
Det blir mycket B&BW nu men jag är inne i en sådan period för tilfället helt enkelt. Jag har inte ens börjat med alla Village Candle som jag fick för några veckor sedan, kanske skulle jag göra det så det blir lite uppblandat. ;)
Chocolate Pistachio är egentligen inget ljus/doft jag har som förstahandsval och jag har gjort flera beställnigar från B&BW under hösten och inte ens funderat på att lägga med den, men till slut gjorde jag det ändå när de hade halva priset på ljus och jag ångrar mig verkligen inte.
Beskrivningen är "Pistachio, Chocolate Truffle, White Powdered Sugar" och OMG vad detta ljuset luktar gott. Jag tycker att det luktar exakt som Marabou Schweizernöt smakar och luktar. SÅ himla mumsigt.
Någon direkt pistagedoft känner jag alltså inte, bara choklad, nötter och massa socker. Spridningen är på topp som den nästan alltid är med B&BWs ljus. Doften känns i hela huset! Även när ljuset inte är tänt och locket är av så tror jag att det ligger en Schweizernötkaka i närheten. :D
Detta ljuset är kanske inte jättehöstigt även om det kom i höstkollektionen. Jag föredrar dock absolut denna typen av dofter under höst och vinter.
 
 
Till top