scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension White Barn Bath & Body Works Mahogany Teakwood High Intensity

White Barn B&BW Recension White Barn Bath & Body Works Mahogany Teakwood High Intensity doftljus Permalink0
Jag älskar Mahogany Teakwood från Bath & Body Works, det är en sån doft som jag köper varje höst och när jag såg att den hade kommit i en starkare version så kände jag bara yaaaas I need that one!
Beskrivningen är "A confident new take on our classic home fragrance – Mahogany Teakwood – intensifies beautiful notes of rich mahogany, black teakwood, dark oak and frosted lavender"
Detta ljuset doftar helt underbart, om du gillar Mahogany Teakwood så kommer du så klart att gilla denna, men intensiteten på doften är verkligen på en helt annat nivå än det vanliga Mahogany Teakwood. Detta ljuset fyller absolut hela huset med sin doft. 
Att försöka beskriva doften är inte helt lätt men det som slår en först är att den är maskulin, det doftar som en herrparfym blandat med duschkräm och skjöljmedel. Doften är både varm och kall, den kan liksom både vara en varm dusch eller en krispig isig skog. Hoppas ni fattar på ett ungefär. :)
Jag älskar denna doften i alla fall och jag eldar den året om, den funkar lika bra en riktigt varm sommarkväll som en isig vinterdag.
 
 
 
 
Till top