scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Min shopping

Bath & Body Works Permalink0
 
I går lade jag en order hos Bath & Body Works, man får passa på när det är bra erbjudanden. :) Jag beställde tre ljus, vilket just nu betyder att man får tre st på köpet. Så allt som allt väntar jag på sex nya ljus (och lite annat från dem som inte är ljus).
Denna gången så bestämde jag mig för att INTE gå all in på höst och vinterljus då jag redan har köpt på mig alldeles för mycket av den typen av dofter.
Det enda ljuset i min order som är höstigt är Leaves, men det ljuset eldar jag också heeeela tiden, är nog inne på det fjärde eller femte för denna hösten plus att jag har en Leaves Scentportable i bilen. :D
 
Dessa ljusen blev det denna gången, jag ser supermycket fram emot att ha lite nya fräscha dofter till våren! Vissa av dessa har jag haft tidigare men några är nya för mig. Jag vet redan nu att efter nyår vill jag inte ha ett enda kryddigt höst eller julljus så jag känner mig riktigt nöjd med denna shoppingen! 
Classic White Gardenia, Sweet Apple Water, Bamboo, White Woods
 
Succulent White Peach, Sparkling Prosecco, Sweet Orange
Crisp Red Apple, Golden Nectar, Warm Clove Spice
Raise your glass! A blend of fresh Sorrento lemons, cane sugar and a hint of lemon zest, inspired by Italy's beloved Limoncello drink
 Fresh flowers picked just for you! Enjoy a bouquet of white gardenia, jasmine petals and pink nectarine
Black Currant Absolute heightens sensuality while Vanilla Absolute soothes & calms.
 
 
 
 
 
 
 
Till top