scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Min shopping

Bath & Body Works Permalink0
 
I går lade jag en order hos Bath & Body Works, man får passa på när det är bra erbjudanden. :) Jag beställde tre ljus, vilket just nu betyder att man får tre st på köpet. Så allt som allt väntar jag på sex nya ljus (och lite annat från dem som inte är ljus).
Denna gången så bestämde jag mig för att INTE gå all in på höst och vinterljus då jag redan har köpt på mig alldeles för mycket av den typen av dofter.
Det enda ljuset i min order som är höstigt är Leaves, men det ljuset eldar jag också heeeela tiden, är nog inne på det fjärde eller femte för denna hösten plus att jag har en Leaves Scentportable i bilen. :D
 
Dessa ljusen blev det denna gången, jag ser supermycket fram emot att ha lite nya fräscha dofter till våren! Vissa av dessa har jag haft tidigare men några är nya för mig. Jag vet redan nu att efter nyår vill jag inte ha ett enda kryddigt höst eller julljus så jag känner mig riktigt nöjd med denna shoppingen! 
Classic White Gardenia, Sweet Apple Water, Bamboo, White Woods
 
Succulent White Peach, Sparkling Prosecco, Sweet Orange
Crisp Red Apple, Golden Nectar, Warm Clove Spice
Raise your glass! A blend of fresh Sorrento lemons, cane sugar and a hint of lemon zest, inspired by Italy's beloved Limoncello drink
 Fresh flowers picked just for you! Enjoy a bouquet of white gardenia, jasmine petals and pink nectarine
Black Currant Absolute heightens sensuality while Vanilla Absolute soothes & calms.
 
 
 
 
 
 
 

B&BW Black Friday

Bath & Body Works Permalink0
 
För den som är sugen på ljus i mängder så har Bath & Body Works ett grym bra erbjudande. Köp tre, få tre på allt! Det gäller alltså även ljusen! <3
 
 

Recension Yankee Candle Cappuccino Truffle

Yankee Candle Recension Yankee Candle Cappuccino Truffle doftljus Permalink0
 
Detta är ett ljus från cafékollektionen som kom förra våren, det kom tillsammans med Pain Au Raisin och Tarte Tatin. Detta ljuset finns fortfarande att köpa, precis som de andra två och jag gillar alla tre jättemycket. När de precis hade kommit var jag inte så himla positivt överraskad men alla dessa tre dofterna har verkligen visat sig vara riktigt pålitliga och har blivit tre favoriter. 
Beskrivningen av Cappuccino Truffle  är "En oemotståndlig café favorit ... den förfinade kombinationen av kraftfullt, rostat kaffe och ljuvligt sammetslen choklad."
Detta ljuset doftar definitivt mer choklad än kaffe, jag brukar beskriva det som en mesigare version av Chocolate Layer Cake. Jag tycker att det doftar som en ljus, söt choklad, det finns inget av den där kakaoaktiga doften som vissa mörka choklad har i sig.
Som sagt känner jag inte direkt någon kaffedoft, kanske att jag kan ana någon liten svag, svag Starbucksfrappuchino-ton långt inne men det kan också vara inbillning, 
Så, gillar du chokladdofter så ska du köpa detta ljuset. :)
 
 
Till top