scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Village Candle Hydrangea

Village Candle Recension Village Candle Hydrangea doftljus Permalink0
 
Hej! Jag har faktiskt lite dåligt samvete över att jag inte hunnit med bloggen på ett tag. Jag har haft för mycket att göra så varje stund vid datorn har bestått av jobb. 
Från och med imorgon kommer det lugna sig lite så nu är jag taggad på mina älskade ljus igen. :)
 
I dag tänkte jag skriva om ett ljus som jag tycker väldigt mycket om. Första gången jag kom i kontakt med denna doften så var det för att min mamma hade köpt en stor burk till mig i födelsedagspresent. Det var ganska längesedan men jag tycker bara mer och mer om denna doften för varje burk jag köper.
Beskrivningen är "Den magnifika Hortensian som blommar i den härliga sommarvärmen är så slående vacker. Våra doftexperter har varit väldigt varsamma och fångat denna underbara doft i ljuset. När du tänder denna skönhet doftar det som en skogsbacke full med fantastisk Hortensia, Nattens Drottning och Liljekonvalj."
Detta ljuset har en helt perfelt blomdoft, det luktar så extremt verklighetstroget och underbart gott.
Mina föräldrar har hortensior i sin trädgård och när jag tänder detta ljuset så får jag sådana flashbacks till när man smög hem på morgonkvisten efter att ha varit ute med kompisar hela natten på somrarna. Då var hela luften fylld av denna doften!
Gillar du hortensior så är detta ljuset ett måste! Gillar du blomdofter överlag så är denna doften en av de bästa.
 
 
 
Till top