scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Sea Harbour

Yankee Candle Recension Yankee Candle Sea Harbour doftljus Permalink0
 
Detta är ett ljus som just nu finns i Sverige som exclusive fragrance. Det är en gammal doft som kommit tillbaka under juni, juli och augusti detta året. Den finns endast i stor burk och vill du lägga vantarna på den så är det bäst att passa på nu, den kommer att försvinna igen.
Beskrivningen av Sea Harbour är "En frisk havsbris möter den välkomnande doften av fräsch citrus, söt jasmin och varm vanilj".
Jag har sååå gärna velat ha detta ljuset men samtidigt varit lite skraj för att det skulle vara ännu en Beach Holiday, Riviera Escapedoft osv. Till slut slog jag ändå till när jag besökte Yankee Home och kunde lukta på den innan köpet. Denna doften är extremt mycket mer behgalig än de jag nämde ovan. Mycket mildare, mer feminin och med en fräsch spakänsla.
Jag känner riktigt syrlig citron, jasmine och söt vanilj, blandat med en mjuk saltvattendoft. Det är svårt att förklara men detta ljuset luktar verkligen sommar. 
Jag har svårt att tro att någon tycker att denna doften äcklig, den funkar nog överallt. Doftspridningen är helt okej, över medel och man känner klart och tydligt doften i ett medelstort rum.
 
 
 
Till top