scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Honey Glow

Yankee Candle Recension Yankee Candle Honey Glow doftljus Permalink0
 
Detta är nästan lite lustigt, Honey Glow är en av mina absoluta favoritljus från Yankee Candle och jag har inte recenserat det än? Why liksom? Jag har nämnt doften många gånger i bloggen och även recenserat Amber Moon som kom i samma höstkollektion (Indian Summer 2014). Skumt!
I alla fall så brinner Honey Glow här på mitt kontor i dag så det är väl dags att skriva en recension.
Beskrivningen är "Skapa en inbjudande, varm och fridfull stämning med mjuk honung, citrongräs och kryddig ingefära."
Denna doften är extremt lik Honey & Spice, kanske är Honey Glow något lite mindre söt, jag tror det beror på att man känner pyttelite fräsch ingefära i den men överlag är de otroligt lika. Gillar du Honey & Spice så lär du gilla Honey Glow.
Jag tycker inte att beskrivningen av detta ljuset ens ger en liten susning om vad den ska dofta, jag har personligen rätt svårt för citrongräs och det luktar den absolut inte. Jag känner egentligen inte av någon av de ingredienser som nämns utan detta är mer som en exklusiv damparfym. Den doftar trä och bärnsten, sött och kryddigt. Även om spridningen är bra och rätt stark så är det en rund och pudrig doft och den blir aldrig skarp och stickig. Jag älskar Honey Glow, och rekommenderar varmt detta ljuset!
 
 
Till top