scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Village Candle Powder Fresh

Village Candle Village Candle Powder Fresh doftljus recension Permalink1
 
Detta är ännu en av de dofterna från Village Candle som jag just fått hem och tänker testa. Jag har ju gått lite all in på Village efter mina senaste Yankee Candlebesvikelser. :(
Jag hoppas att kvaliteten kommer att bli bättre på YC igen för jag vet inte vad som hänt. Köpte fyra burkar här om veckan och de luktar sååå illa. Då var det ändå gamla välkända favoriter som jag älskar i vanliga fall.
 
Nog om det och åter till Powder Fresh från Village Candle. Det står i beskrivningen att det ska dofta "Fresh Baby Powder med mjuka blommor som doftar liljekonvalj och en touch av vanilj" och det kanske det gör. Jag kan liksom inte känna någon annan doft än just baby powder och jag har knappt ens reflekterat över vad baby powder doftar mer än att jag älskar doften. Men kanske är det liljekonvalj och vanilj? :)
Jag har en parfym från Demeter som heter Baby Powder och som luktar EXAKT som detta ljuset, och det är precis på pricken som Johnson & Johnsons Baby Powder. Jag tror ni fattar...detta är the real deal liksom!
För mig som nästan är lite besatt av baby powder-doft så är detta ljuset en fullträff. Det har dessutom superbra doftspridning trots att detta är en ganska mild doft. Ett litet votivljus fixar två normalstora rum utan problem.
Detta är en doft som jag alltid vill ha hemma, enda minuset som jag kan komma på är etiketten med fötter på haha. Den kunde de gärna få byta ut. 
 
 
#1 - - LA:

Angående YC, okej om man får ett ljus som inte riktigt håller måttet någon gång då och då men om man köper fyra ljus och alla är en besvikelse då är det ju något som inte står rätt till.

Mejlade faktiskt yankeecandle.se för att jag var så irriterad på prishöjningen, haha. Då nämnde jag att jag upplevde att deras kvalité har gått ner senaste tiden och hur nöjd jag är med Village candle som dessutom är mycket billigare. Dom höll ju så klart ej med mig;

"Det är tråkigt att du upplever att inte ljusen motsvarar dina förväntningar. Yankee Candle har en genomgående hög kvalitet, och vi upplever inte att varken kvaliteten eller kundservice är ett problem.

När det gäller prisökningen, så följer den prisjustering som vi får genom ändrade priser från Yankee Candle International. De genomför en global uppgradering av varumärket.
Dessutom måste man alltid ta hänsyn till ökande kostnader gällande valutaförändringar, den svenska kronans värde i förhållande till andra valutor."

Är inte riktigt nöjd med det svaret men får väl helt enkelt köpa mer Village candle i framtiden. Gillar ju fortfarande YC's dofter men det blir nog bara köp när det är någon bra rabatt framöver.

Svar: Men det var väl ett tråkigt svar. :( Jag har sett att de får en del kommentarer på sin Facebooksida men de svarar nästan aldrig på dem.Jag hoppas i alla fall att deras kvalitet blir bättre snart igen. Jag ska till Yankee Home om en vecka så jag ska spana runt ordentligt. :)
Scented Candles

Till top