scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Village Candle Juicy Melon

Village Candle Village Candle Juicy Melon doftljus recension Permalink0
 
Detta är en doft som jag varit sugen på att testa länge. Jag älskar både melonsmak och melondoft och har massor med melonljus redan men har inte riktigt hittat något som är lika trevligt som YCs Waikiki Melon och Honeydew Melon.
Förra sommaren så köpte jag Summer Slice från Village Candle men det doftar lite för mycket vattenmelon för min smak, inte så sött som jag önskar.
Juicy Melon däremot....NY FAVORIT! Beskrivningen är "Njut av känslan från tonerna av melon kombinerad med kiwi och vanilj. Bara öppna locket och släpp loss den härliga väldoftande frukten.
Detta ljuset doftar så himla underbart, det är det absolut godaste melonljuset jag haft och det har den där perfekta doftkombinationen av sött, fruktigt och mycket melon. Jag kommer att köpa på mig flera brukar av detta för jag har en känsla av att de kommer att går varmt (hehe) här hemma i sommar.
Det värsta med att ha börjat testa mig igenom en massa Village Candledofter i votivljus är att jag får en allt längre lista på ljus jag "måste köpa". Jag är så himla nöjd med deras nya dofter än så länge.
I alla fall, om du gillar Waikiki Melon och fruktiga dofter i allmänhet så kommer du att älska detta ljuset. Jag kan bara säga,  KÖÖÖP!! :D
 
 
 
 
 
Till top