scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Village Candle Juicy Melon

Village Candle Village Candle Juicy Melon doftljus recension Permalink0
 
Detta är en doft som jag varit sugen på att testa länge. Jag älskar både melonsmak och melondoft och har massor med melonljus redan men har inte riktigt hittat något som är lika trevligt som YCs Waikiki Melon och Honeydew Melon.
Förra sommaren så köpte jag Summer Slice från Village Candle men det doftar lite för mycket vattenmelon för min smak, inte så sött som jag önskar.
Juicy Melon däremot....NY FAVORIT! Beskrivningen är "Njut av känslan från tonerna av melon kombinerad med kiwi och vanilj. Bara öppna locket och släpp loss den härliga väldoftande frukten.
Detta ljuset doftar så himla underbart, det är det absolut godaste melonljuset jag haft och det har den där perfekta doftkombinationen av sött, fruktigt och mycket melon. Jag kommer att köpa på mig flera brukar av detta för jag har en känsla av att de kommer att går varmt (hehe) här hemma i sommar.
Det värsta med att ha börjat testa mig igenom en massa Village Candledofter i votivljus är att jag får en allt längre lista på ljus jag "måste köpa". Jag är så himla nöjd med deras nya dofter än så länge.
I alla fall, om du gillar Waikiki Melon och fruktiga dofter i allmänhet så kommer du att älska detta ljuset. Jag kan bara säga,  KÖÖÖP!! :D
 
 
 
 
 

Yankee-nyheter i USA

Yankee Candle Yankee Candle nyheter vår 2016 catching rays line-dried cotton flowers in the sun strawberry lemon ice bakery air april showers doftljus Permalink0
 
Här är några doftnyheter som dykt upp i USA. Är det någon av dessa du blir sugen på?
Jag ska ju snart dit så det ska bli spännande att kolla in dem! Självklart är jag extremt nyfiken på Bakery Air, jag älskar ju sådna dofter, sen att det är en hund på burken gör ju inte saken sämre! :D
 
CATCHING RAYS - Sharp orange and golden amber bring that great beach feeling of being warmed all the way through by a perfect summer sun.
 
 
 
LINE-DRIED COTTON - A clean laundered fragrance mixed with a note of dewiness and a light floral breeze—the fresh scent of cotton drying in the sunlight.
 
 
 
 FLOWERS IN THE SUN - Like a walk in the garden with sunlight spilling over all the golden colors - a remarkably bright scent of sweet blossoms.
 
 
 
 
 
 
 
 
STRAWBERRY LEMON ICE - Refresh your home with the cool scent of just-picked strawberries and strips of lemon peel crisped in ice.
 
 
 
 
BAKERY AIR - It's as though you just stepped through the doorway of your local bakery—creamy butter swirled with vanilla, chopped pecans and cinnamon all baking in the oven deliciously.
 
 
 
APRIL SHOWERS - A very clean, spring scent of rain in a citrus orchard—close your eyes and breathe in the freshness.
 
 

Recension Village Candle Powder Fresh

Village Candle Village Candle Powder Fresh doftljus recension Permalink1
 
Detta är ännu en av de dofterna från Village Candle som jag just fått hem och tänker testa. Jag har ju gått lite all in på Village efter mina senaste Yankee Candlebesvikelser. :(
Jag hoppas att kvaliteten kommer att bli bättre på YC igen för jag vet inte vad som hänt. Köpte fyra burkar här om veckan och de luktar sååå illa. Då var det ändå gamla välkända favoriter som jag älskar i vanliga fall.
 
Nog om det och åter till Powder Fresh från Village Candle. Det står i beskrivningen att det ska dofta "Fresh Baby Powder med mjuka blommor som doftar liljekonvalj och en touch av vanilj" och det kanske det gör. Jag kan liksom inte känna någon annan doft än just baby powder och jag har knappt ens reflekterat över vad baby powder doftar mer än att jag älskar doften. Men kanske är det liljekonvalj och vanilj? :)
Jag har en parfym från Demeter som heter Baby Powder och som luktar EXAKT som detta ljuset, och det är precis på pricken som Johnson & Johnsons Baby Powder. Jag tror ni fattar...detta är the real deal liksom!
För mig som nästan är lite besatt av baby powder-doft så är detta ljuset en fullträff. Det har dessutom superbra doftspridning trots att detta är en ganska mild doft. Ett litet votivljus fixar två normalstora rum utan problem.
Detta är en doft som jag alltid vill ha hemma, enda minuset som jag kan komma på är etiketten med fötter på haha. Den kunde de gärna få byta ut. 
 
 
Till top