scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Village Candle African Safari

Village Candle Recension Village Candle African Safari doftljus Permalink0
 
Här kommer en doft som jag trodde skulle vara jättesomrig men som nog faktiskt passar lika bra på vintern, om inte bättre. Jag hade inte en susning om vad ljuset skulle dofta efter att ha läst beskrivningen som är "Denna tydligt komplexa och lockande doft sprider känslan och friheten av en lätt bris över savannen. Oemotståndlig."
Det kan ju vara vad som helst. ;)
Dock står det ju citrus, cedarwood, frankincense och musk på burken så det ger ju en liten hint.
Jag gillar cedarwood och mysk mycket och kan gilla både citrus och frankincense beroende på hur de doftar i just den blandningen men jag kan också ogilla dem.
Första intrycket av African Safari när jag doftade på det kallt var att det doftade alldeles för starkt av parfym, så starkt att jag trodde att jag inte skulle klara att ha det tänt och då pallar jag ändå med rätt starka dofter. Detta ljuset fyllde rummet med doft redan innan det var tänt och det enda jag kände var en stickig parfym och apelsin.
Men, låt absolut inte detta lura dig! När ljuset brinner är det en väldigt behaglig doft som framträder i rummet.
Parfymdoften (som består av cedarwood och mysk) blir jättegod och man känner svagt av kryddorna från rökelsen och så en lätt touch av apelsin på det. Riktigt trevligt!
Detta är ett ljus som jag personligen tycker passar bäst under hösten och vintern och jag kommer LÄTT köpa detta och elda när den mörkare årstiden kommer igen. Det doftar supergott!
 
 
Till top