scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Yankee Home I Helsingborg

Yankee Candle Yankee candle yankee home helsingborg doftljus vaxkakor scented candles Permalink2
I dag har jag och en kompis varit på Yankee Home igen. Vi brukar ju försöka ta en tur dit när vi ses och i dag hade vi turen att de hade öppet 12-16 trots att det är söndag. 
Det var så juligt och mysigt i butiken med alla julljusen på första parkett. Jag kommer alltid i julstämning när jag ser ljus som Christmas Eve och Red Apple Wreath. Eventuellt lite nördvarning på det men de är ju så juliga!
Vi spanade runt ett tag och köpte på oss lite diverse, jag köpte ett nytt Nutcrackerljus, ett Lucious Plum, ett Barbershop (en av mina favoritdofter som dessutom var till 20% rabatt). sen blev det lite vaxkakor och car jars. De hade jättefina trepack car jars med snögubbar!
Helén som jobbar där och som alltid är extremt hjälpsam (och som tydligen känner igen oss vid detta laget) visade ett enormt Yankee Candleljus som stod i butiken. Vi ville så klart köpa sådana men det gick inte. Än så länge i alla fall, och tur var väl det då det hade gått på många tusenlappar. ;)
Sen babblade vi en massa om kollektionerna som kommer 2017, jag skrev om dem i september och var tydligen rädd att de skulle dofta som gamla dofter fast i nya förpackningar. Så verkar det dock inte vara så nu längtar jag ännu mer!!
 
 
Dagens inköp.
 
 
Jag och Nina fastnade även längre vid dessa hyllorna och drömde oss bort lite när vi luktade på alla vår och sommardoftande ljus. 
 
 
Julstämning.
 
 
Vniterns Holiday Party-kollektion var på plats.
 
 
Ljus och vaxkakor i långa rader.
 
 
Här stod några av de exclusivedofterna som finns i Sverige. Jag har lyckats samla på mig alla! :o
 
 
Månandes doft är Christmas Garland och Candy Cane Lane. Just Candy Cane Lane har brunnit i mitt kök en stund varje dag i en vecka nu. Den ger riktigt bra julstämning.
 
 
Helén som jobbar på Yankee Home med det enorma Clean Cottonljuset som vi genast fick span på! Vikt, 5,89kg!
 
 
#1 - - Nina :

Jag älskar att vara där! Vi hade kul och man vill ju shoppa allt. 😁

Svar: Ja haha, vår favoritaffär! ❤️
Scented Candles

#2 - - Isabelle:

Alltså men åh, vill köpa ett sånt stort ljus 😱

Svar: Eller hur vill man det! Vi stod och funderade vilken doft man skulle valt inså stor burk. Det måste ju verkgien vara en man älskar! 😂
Scented Candles

Till top