scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Luscious Plum

Yankee Candle Recension Yankee Luscious Plum doftljus Permalink0
 
Detta ljuset finns just nu att köpa här i Sverige som exclusive fragrance. Beskrivningen av doften är "Festlig och mäktig, doften av sockrade plommon gör julen komplett."
Doftnoterna är Top: Sugarcane, Blackberry, Plum Nectar, Lemon Sugar, Apricot Mid: Ylang, Sweet Marshmallow, Black Raspberry, Almond Flower Base: Tonka Bean, White Musk, Creamy Amber, Vanilla, Anise.
Jag gillar verkligen doften av detta ljuset, det är så passande för vintern och julen, en pefekt mig av sött och syrligt. 
Detta ljuset doftar mycket "varmare" än exempelvis Cranberry Ice (som jag älskar) men har ändå en lite syrlig och vintrig doft som jag gillar skarpt. I början känner jag tydigt vanilj, bärnsten och mysk men ju längre tid ljuset brinner desto sötare och mer fruktigt blir det, men det doftar som någon form av tillagad frukt, tex plommonkräm.
Jag skulle nog säga att detta ljuset påminner lite om Berry Trifle så gillar du det kan detta definitivt vara något för dig. :)
Ljuset doftar ganska mycket, det känns i ett par rum i alla fall och etiketten och färgen på vaxet är perfekt för årstiden.
 
 
 
 
Till top