scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension WoodWick Trilogy Fruit Temptation

WoodWick Recension WoodWick Trilogy Fruit Temptation doftljus Permalink0
Det måste erkännas, jag tar paus från jul/vinterdofterna några dagar och bränner lite annat. Det kan bli too much alltså. ;) När jag smälte en Vineyard-vaxkaka fårn YC här om dagen så kände jag bara att det var sååå skönt med något annat än dessa kryddiga vinterdofter. Men så börjar jag med dem i augusti också... ;)
Detta är ett ljus som jag köpte när Lyko hade rea, tyvärr finns det ingen beskrivning av doften där men detta är vad jag hittat 
Fruit Temptation is crafted from three distinct fragrances.
Currant – A refreshing blend of sweet currants with a hint of zesty tangerine.
Ambrosia – A mouth-watering mixture of juicy cherry, mandarin oranges, and crushed pineapple – topped with whipped cream – adds a sweet kick to Fruit Temptation.
Sugared Berries – Spiced with orange peel zest, a juicy, sugary blend of red berriespomegranate, and apple combine to create Sugared Berries.
Jag har eldat detta ljuset en hel del och är så kär i det. Detta är den perfeka blandningen av frukt och fräsch doft som gör att det passar överallt. Det smälter lika bra in när man har nystädat som när man sitter och dricker drinkar.
Dofterna i ljuset är bra beskrivna här ovan och jag tycker att de stämmer, Doftspridningen är också kanonbra. Detta ljuset rekommenderar jag verkligen och jag kan inte vänta till att få tända det i sommar, gärna på uteplatsen på kvällen. Fast vid det laget är jag nog redan inne på mitt tredje sådana här ljus. ;)
 
 
Till top