scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Gott Nytt År! Recension Bath & Body Works Champagne Toast

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Champagne Toast doftljus Permalink0
I dag är det nyårsafton och vad passar väl bättre än att tända Bath & Body Works ljus Champagne Toast. 
Beskrivningen av doften är "Glittering Champagne, Wild Berries, Tangerine Zest" och jag är väldigt förtjust i denna doften. Jag köpte på mig flera Champagne Toast i body lotion detta året, doften är helt i min smak.Doften har det här syrliga och söta som jag älskar kombinationen av, lite som Yankee Candles Serengeti Sunset (som jag är besatt av).
Champagne Toast luktar fräscht och varmt, söt citrus blandat med syrlig och bubblig champagne.
Detta är en av mina absoluta favorit-festdofter och den passar lika bra på vintern som på sommren så kommer du över ett ljus, en wallflower eller en body lotion så tycker jag att du ska slå till.
 
 
 
  

God Jul

Allmänt Permalink0
 
God Jul alla kära ljusälskare! Hoppas att ni får en fin julafton med massa väldoftande paket, lova att ni delar med er här om ni får någa ljus eller vax eller annat spännande. :)
 
 

Recension Bath & Body Works Frosted Cranberry

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Frosted Cranberry Permalink0
 
Nu är det bara ett några dagar kvar innan själva julen är förbi och efter det ska jag med glädje elda vinterljus och fräscha dofter igen. ;)
Detta är ett dock ett jul/vinteljus helt i min smak, beskrivnigen är "Frosted Cranberry, Red Delicious Apple, Blonde Wood" och att jag skriver jul/vinter är för att detta ljuset inte luktar så isigt vintrigt som tex Yankee Candles Cranberryljus brukar göra. Detta ljuset har, tack vare träigheten i doften, en mycket mer varm och julig doft. Om du tänker dig att du mixar en klassisk syrlig cranberrydoft med en varm doft av gran, brasrök och söta röda äpplen så vet du ungefär precis vad detta ljuset luktar.
Spridningen är fantastisk som hos nästan alla B&BW-ljus och etiketten är vintrig och färgen passar bra för årstiden. Dock måste jag säga att jag i längden föredrar alla Yankee Candles cranberrydofter över alla cranberrydofter från B&BW även om B&BWS är supergoda de också. 
 
 
Till top