scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Voluspa Prosecco Bellini

Voluspa Recension Voluspa Prosecco Bellini doftljus Permalink0
 
Detta ljuset beställde jag här om dagen faktiskt, jag tyckte att både utseendet, namnet och beskrivningen var lockande. Jag är, som jag skrivit tidigare, i vanliga fall ingen Voluspaälskare, (trots att den bästa doften som någonsin gjort på ett ljus kommer därifrån) då jag tycker att deras ljus överlag doftar lite trist och opersonligt.
Denna beskrivningen gjorde mig dock nyfiken "Ljuvliga Prosecco Bellini påminner om ljumma sommarkvällar. Doften är en sammansättning av persikoskal och söta urkärnade aprikoser som blandats med fint socker och iskall prosecco - en riktig sommardröm!".
Jag älskar prosecco och ljuset verkade väldigt somrigt och fräscht och det stämmer. Doften är söt och frisk på samma gång, det är som en blanding av citrus, söta frukter, socker, parfym, sval, blommig luft och något bubbligt som gör hela doften frisk och sprudlande på något vis, kanske är det proseccon? :)
Det låter säkert som en konstig beskrivning men det är svårt att beskriva något som inte doftar som något annat.
Jag är i alla fall väldig nöjd med detta ljuset. Kvaliteten känns som vanligt superbra och spridningen är kanon. Doften passar nog precis överallt, den hade funkat lika bra i köket som i sovrummet eller badrummet. 
Gillar du eleganta dofter är denna en hit.
 
 
Till top