scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Autumn

Bath & Body Works Recension Bath & Body Works Autumn doftljus Permalink1
 
Detta är en rikigt klassiker och en av mina höstfavoriter från Bath & Body Works. Till skillnad från mina vanliga höstfavoriter som är fulla av kryddor så finns det inte ett enda litet spår av pumkin spice eller liknande i detta ljuset. Det är ganska uppfriskande som omväxling även om jag föredrar de kryddigare varianterna i längden.
Beskrivningen av denna doften är "Bright Red Gala Apple, Juicy Fig, Eucalyptus Leaf, Fir Balsam" och jag måste säga att det är äpplen man känner mest av utan tvekan, äpplen och kall höstluft. Det finns en liten, liten touch av granbarr också som kommer fram när ljuset brunnit ett tag. 
Detta är en ljuvlig doft som passar helt fantastiskt bra på hösten, särskilt tidig höst innan man går all in på alla pumpaljus och Hallowensaker!
Detta är en sådan doft som jag har svårt att tänka mig att någon ens kan ogilla. Ett säkert köp alltså om du ska beställa från B&BW.
Etiketten och locket är dessutom helt underbara i sig och spridningen är GRYM som med alla B&BWs ljus. Eftersom det har tre vekar så bildas det snabbt en jämn och fin vaxpool och doften känns i hela huset.
 
 
#1 - - Nina :

Älskade ljus!

Svar: Haha nörderiiiiii!
Scented Candles

Till top