scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle A Childs Wish

Yankee Candle Yankee Candle yankeecandle a childs wish doftljus Permalink0
 
Beskrivningen av denna doften är "En varm bris av mild blomdoft och härligt gröna ängar fångar känslan från barndomens glada lek i trädgården"
Detta är en märklig doft. Första gången jag doftade på den i en jar så tyckte jag den var hemsk. Urk, den ska jag inte ha tänkte jag.
Sedan gick det ungefär ett halvår efter att jag först doftat på den så fick jag den i vaxkaka och tänkte att jag får väl ge den en chans, så jag tände den i badrummet (där tänder jag alla jag inte gillar haha).
Döm om min förvåning när jag nästan blev helt besatt av denna doften. Den luktade heeeeeelt underbart när jag hade den som vaxkaka. Det är den perfeka vårdoften för mig då jag tycker att den doftar vår, den doftar lite svalt av gräs och något rent och den har även den där pudriga tonen som många av mina favoriter har (typ Soft Blanket och Fireside Treats mf).
 
A Childs Wish är en av mina favoritdofter nu för tiden och jag har den doften tänd ganska ofta. Dock kan jag verkligen rekommendera denna i tarts (vaxkakor) för ljuset doftar nästan ingenting alls. Vaxkakorna är det riktigt bra doftspridning på, smälter du en sådan så fyller denna doften lätt som en plätt flera rum.
 
Betyg 5 av 5 - en av mina favoriter.
 
Till top