scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Voluspa Makassar Ebony & Peach

Voluspa Voluspa Makassar Ebony & Peach doftljus Permalink0
 
 
Jag är egentligen inte något jättefan av Voluspa, jag tycker i ärlighetens namn att de är lite tråkiga och för seriösa i sina dofter.
Men, det finns alltid undantag och i detta fallet heter undantaget Makassar Ebony & Peach. 
Detta ljuset är faktiskt mitt all time favorite doftljus. Det slår Yankee Candles Fireside Treats med hästlängder. 
Jag kommer så väl ihåg när jag köpte Voluspa Makassar Ebony & Peach första gången, det var 2006 och jag blev nästan besatt av mitt nya ljus, jag kunde verligen inte sluta lukta på det.
Det doftar helt ljuvligt både tänt och släckt, doften beskrivs som "Svart makassarebenholts i kombination med fullmogna persikor och äppelblom."
 
Jag vet inte om jag tycker att det stämmer för denna doften är otroligt svårt att beskriva. Jag vet bara att jag älskar den, hade den funnits som parfym är det solklart den enda doft jag någonsin skulle ha på mig.
Doften är unik, den är både varm och sval, träig och blommig på samma gång. Den är söt men ändå inte ett dugg söt. Den är lika mycket maskulin som feminin.
Det helt enkelt omöjligt att beskriva denna doften så att någon förstår hur gott den egentligen luktar, man måste prova själv.
Ljuset brinner otroligt bra, men det gör alla Voluspas ljus och styrkan på ljuset är helt perfekt. Fyller hela huset med en lagom stark underbar doft.
 
 
 
Betyg 6 av 5 - bästa ljuset alla kategorier.
 
Till top