scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Bath & Body Works Lakesie Sunrise

Bath & Body Works Bath and Body Works Lakeside Sunrise doftljus Permalink0
 
Nu eldar jag höstljus för fulla muggar. Jag kom hem från USA igår med en liten påfyllning av Yankees, Bath & Body Works mm. Underbart!
Först ut är Lakeside Sunrise från Bath & Body Works. Jag älskar utseendet och självklart dofterna på deras ljus och detta är inget undantag. Det är ett trevekat ganska stort ljus på 411g. Etiketten är underbar och färgen på vaxet likaså. Beskrivningen av doften är "Transport yourself to an autumn lake with the scent of crisp waters, sunny citrus & sweet apple dew" och det är precis så det doftar!
Det första som slår en när man luktar på ljuset innan det är tänt är hur fräscht och rent det doftar, men inte tvättmedelsrent utan "hög och klar luft-rent".
När ljuset är tänt blandas denna rena doft av klar luft och kallt rent sjövatten med söta höstdofter av äpple, apelsin och blöta löv. 
Detta ljuset är perfekt att elda om du inte vill dra igång en massa pumpadofter eller andra kanelfyllda juldofter i det fina, varma höstvädret. 
Om du gillar Yankee Candles Beach Walk, Blissful Autumn och Autumn In The Park så gillar du detta, det är som en perfekt mix av de tre dofterna.
 
 
 
Betyg 4 av 5 - en fräsch och frisk doft som alltid passar bra.
 
Till top