scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Starlytes Mulberry

Starlytes Starlytes Mulberry doftljus recension Permalink1
 
 
Detta ljuset är ett sojabaserat ljus från Starlytes med riktigt god mullbärsdoft. Jag kan tyvärr inte hitta någon beskrivning av hur det ska dofta men det doftar helt enkelt mullbär som har en frisk, syrlig, söt och väldigt bärig doft.
När man doftar på ljuset kallt så har det alltså riktigt god och lite söt bärdoft men när man tänder blir doften mycket varmare och ska man jämföra med några YC-dofter så luktar det nästan exakt som en blandning av Berrylicious och Black Coconut. Helt enkelt varmt och sött och bärigt.
Vill du ha ett ljus som doftar starkt så är detta inget för dig för detta har en ganska svag doft som passar den som kanske inte gillar doftljus som känns i alla rum.
Nu har jag iofs den lilla burken på 3,0 oz (85 gram) och jag kan tänka mig att denna doften är starkare i större burkar där man får lite bättre spridning. 
En liten burk som jag har kostar bara 39 kr och en stor burk (510 gram) kostar 129 kr hos ljusshopen.se så det är helt klart värt ett köp om du gillar Mulberrydoft!
 
 
 
4 av 5 - en jättegod bärdoft, kunde dock doftat starkare enligt min smak
 
#1 - - Tanja :

Ja den doftar underbart :D

Svar: Ja visst gör den! Grymt bra pris också på de ljusen. :D
Scented Candles

Till top