scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension SPAAS Fresh Linen

SPAAS SPAAS Fresh Linen doftljus recension Permalink1
 
Här kommer ännu ett ljus som inte kostar så mycket och det är kul att testa om de ens går att jämföra med YC och VC. Jag har ju provat lite Starlytes och varit positivt överraskad och nu är det alltså dags för SPAAS.
Deras ljus är tillverkade i Europa och har bomullsvekar som är bra för både hälsan och miljön. De har allt från blockljus och burkljus till värmeljus och en hel del olika dofter att välja mellan och du hittar dem hos ljusshopen.se. Den jag fastnade för heter Fresh Linen och har en underbar turkosblå färg. Inte helt oväntat står det i beskrivningen att den ska ha en härlig doft av nytvättad bomull. 
När man doftar på detta ljuset när det är kallt så är det precis som att dofta på en torr och ganska svagt doftande tvål. Jag antar att det är för att det inte är i någon burk som doften inte framträder så supermycket, men av den doften man känner är det på pricken ren tvätt man tänker på.
När ljuset brinner så är doften heeeelt ljuvlig, detta är absolut det godaste "nytvättat"-ljuset jag haft, det luktar precis som parfyme Clean - Warm Cotton, nytvättat, mjukt och varmt.
Om du gillar ljus som doftar mycket så kommer du dock att bli besviken. Detta är en ganska svag och fräsh doft som man mest anar i rummet.  Den är perfekt för mig som tycker att Yankee Candles Clean Cotton blir alldeles för stark och stickig efter ett tag.
 
 
 
 
4 av 5 - en rikigt bra nytvättatdoft
 
#1 - - Nina:

Jag måste köpa!

Till top