scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Aromatique The Smell Of Christmas

Aromatique Aromatique The Smell Of Christmas vaxkaka melts doftljus tarts recension Permalink2
 
Detta är en vaxkaka från ett märke som heter Aromatique och som jag inte hade hört talas om innan jag sprang på det på Macys i New York.
Det är som en chokladkaka med bitar man kan bryta loss och smälta. En bit räcker ungefär lika länge som en Yankee Candlevaxkaka.
Jag köpte flera stycken olika dofter från detta märket men just The Smell Of Christmas har blivit deras signaurdoft. Den beskrivs som "This magical fragrance is an Aromatique tradition. It combines the delightful aromas of citrus and spice with naturally festive botanicals. Red berries, evergreen sprigs, nuts, pinecones and cinnamon sticks creating a warm and joyful ambiance in the home."
Denna doften är HELT underbar, den doftar som en blandning mellan, kanelbulle, gran och julkryddor och man hamnar omedelbart i mysstämning när man smälter dessa små vaxkakorna.
Om du gillar juldofter så kommer du att älska denna, jag förstår verkligen att det är deras storsäljare.
 
 
 
5 av 5 - ett julmåste!
#1 - - LA:

Åh denna låter underbar! Gick direkt in på ebay för att kolla om den fanns att köpa, 175 kr går den på där. Lite saftigt pris jämfört med vad den kostar i USA men å andra sidan så blir det billigare än att köpa 8 vaxkakor från yankee.

Svar: Kolla Bed Bath & Beyonds webbshop, det kanske blir billigare :D
Scented Candles

#2 - - Scented Candles:

Den kanske finns på Macys hemsida också kom jag på!

Till top