scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Yankee Candle Welcome Christmas

Yankee Candle Yankee Candle Welcome Christmas doftljus recension Permalink0
 
Gott nytt år på er och hoppas att ni får en fin nyårsafton. Det känns lite konstigt att skriva julljusrecensioner när julafton redan har varit men det är ju ändå så att jag kommer elda sådana här typer av dofter ett bra tag framöver så det är bara att köra på. Granen står ju kvar här inne och det är vinter ute. :)
Beskrivningen av Welcome Christmas är "Come home to a favourite festive greeting of warm pine garlands with bright citrus and sweet berries" och det stämmer jättebra.
Jag hade inte läst någon beskrivning av denna doften förrän i dag och när jag luktade på ljuset i morse när jag tände det så kände jag faktistk det som står i beskrivningen.
Det är en väldigt svag gran/talldoft (hurra) och en ganska framträdande doft av syrliga men ändå lite söta bär och frisk citrus som göra att denna doften känns både julig/vintrig och fräsch på samma gång.
Denna doften passar både de som gillar sött och friskt tror jag för det är en väldigt trevlig blandnig av sött, syrligt, kallt och varmt.
Detta är ingen doft som jag personligen blir super till mig av utan det är en nice doft som funkar utan att man tänker så mycket på den.
 
3,5 av 5 - god men inget speciellt.
Till top