scentedcandles.se

En blogg för ljusälskare. Nyheter och recensioner av doftljus.

Recension Village Candle Creamy Vanilla

Village Candle village candle villagecandle creamy vanilla doftljus Permalink0
 
Detta ljuset från Village Candle är också en sådan där all time favorite som jag alltid kommer att elda. Det var faktiskt min mamma som upptäckte detta ljuset och när jag kom hem till mina föräldrar en gång så doftade hela huset (och de har ett stort hus på 360kvm) helt underbart av krämig vanlig.
Jag var ju så klart bara tvungen att skaffa ett och jag tror jag är inne på min fjärde large jar vid detta laget. :)
 
I USA beskrivs doften som "Imagine an old fashioned ice cream parlor with the smell of fresh waffle cones being made. Nothing hits the spot quite like creamy vanilla. Smooth and silky with notes of sweet butter, this is one ice cream cone that you will want to melt."
På svenska Village Candle är beskrivningen "Har du någonsin lagat och bjudit på en mjuk och silkeslen vaniljglass? Då känner du igen denna doften och på vilket sätt den lockar sig uppåt och ger dig ett härligt leende av välbehag. Återskapa det tillfället eller ge dina gäster en unik upplevelse när du tänder detta mysiga ljus."
 
Jag tycker att den amerikanska beskrivningen är bättre för att de får med den där smöriga delen av doften. Ljuset doftar nämligen smörig, lagom söt vanilj och det är en helt underbar doft.
Detta ljuset tröttnar jag aldrig på men det är inte heller ett sånt som man eldar för ofta, det är perfekt om man vill ha lite mysstämningen i sitt hem, det doftar nästan nybakat. Dessutom har det, som jag skrev överst en bra spridning och fixar ett helt hus, utan att bli för starkt.
Ett annat stort plus med detta ljuset är Village Candles dubbla vekar, ljuset brinner fantastiskt bra och får en perfekt vaxpool. 
 
 
 
 
Betyg 4 av 5 -given i mitt hem.
 
 
Till top